e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Posluchači Gama Rádia vybrali narozeninové kapely

publikováno: 3.5.2012, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Oslavy 3. narozenin Gama Rádia se blíží - Open Air festival Gama Rock Most 003 proběhne 8. a 9. června na Hipodromu v Mostě. Včera v poledne skončila soutěž Vyber si svou regionální kapelu. Na narozeninách si nakonec zahrají kapely, které dostaly nejvíc SMS - Sixth Dimension (Most), A New Chapter (Děčín) a Last Exit (Liberec).

"Kvůli obrovskému zájmu jsme se nakonec rozhodli, že oproti původně pánovaným dvěma vítězům budou tři," informoval Martin Knol. Doplnil, že zároveň probíhá tradiční soutěž Namaluj svého moderátora. Uzávěrka je 1. června.

Narozeninová oslava se po Benediktu a koupališti Ressl přesunuje do větších prostor Hipodromu Most. Oslavy budou dvoudenní, stejně jako dvě podia – hlavní stage a regionální scéna. Pro návštěvníky bude připraveno stanové městečko, led stěna, pivní stany a další atrakce. Vstupenky stojí od 250 do 500 Kč.

Celkem vystoupí 36 kapel. Zde je jejich seznam: Jouly, Schlak, Krevel, Carpatia Castle, AC/DC revival, Debustrol, Kreyson, Arakain, Blue Rocket, Zett, Call Tracy, Cumbal, Zakázaný ovoce, Doga, Seven, Miloš Dodo Doležal, Lokomotive, Vitacit, Dymytry, Škwor, Krucipüsk, Last Exit, Burning Steps, Spínací špendlík, Definitivní Ententýk, Malé divy, X-Left To Die, A New Chapter, Sixth Dimension, Faces Are Fiction, Do řady!, Uraggan Andrew & Reggae Orthodox, New Age of Smokie, JZD, Modesty & Pride, 1202 Station.