e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Mostecký svatební veletrh bude inspirovat tuto neděli

publikováno: 3.1.2019, kategorie: Výstavy, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

V neděli 6. ledna proběhne v Mostě na Benediktu již 6. ročník regionálního svatebního veletrhu Svatba nanečisto. Cílem veletrhu, který pořádá Svatební salon Delta, je snoubencům co nejvíce pomoci s přípravou svatebního dne a představit jim opravdové profesionály v oborech, které se jim mohou při svatbě hodit.

Na přehlídce tak budou k vidění práce floristy, fotografa, cukráře, vinaře, svatební kapely, vizážisty, kadeřníků a holičů, zlatníků, modistů a samozřejmě se mohou návštěvníci těšit i na atraktivní kolekci svatebních šatů pro rok 2019 ve dvou samostatných přehlídkách.

Během svatebního semináře se snoubenci seznámí s ideálním naplánováním svatebního dne a mohou s profesionální koordinátorkou probrat možnosti, jak udělat svůj den D nezapomenutelným.

Dvě samostatné, ale identické a komentované přehlídky svatebních šatů představí nové trendy ve svatební módě, střihy vhodné pro různé typy postavy a také pro různé typy svatby.

Taneční studio Kamily Hlaváčikové svou ukázkou svatebního tance může inspirovat, jak překvapit svatebčany. Tradiční proměna pomůže s tím, jaký typ líčení a účesu zvolit pro svůj nejkrásnější den. Bohatá tombola může výrazně zlevnit náklady na vaši svatbu.

Tradičně má Svatba nanečisto i charitativní podtext a pomůže chlapci, který prožil celý život v dětském domově a teď začíná svůj samostatný život

Program Svatby nanečisto:
10,00 hodin - zahájení Svatby nanečisto
11,00 hodin - 1. přehlídka Svatebního salonu Delta
12,00 hodin - ukázka svatebního tance
13,00 hodin - svatební seminář
14,00 hodin - proměna v nevěstu
15,00 hodin - 2. přehlídka Svatebního salonu Delta
16,00 hodin - tombola a předání charitativního daru 
17,00 hodin - ukončení Svatby nanečisto

Foto: Renii creativ