e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Komořanská teplárna chystá Mikulášův adventní bazar

publikováno: 2.12.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Miloslava Kučerová

Sdílet: facebook twitter google+

Také v letošním roce připravuje společnost United Energy svůj charitativní bazar, tentokráte ve znamení příprav na atmosféru adventních svátků. Cílem Mikulášova adventního bazaru s mottem „Kup, čeho nepotřebuješ a brzy poznáš bez čeho nelze“, je zapojit zaměstnance teplárny do veřejně prospěšných aktivit a podpořit nevšední, zábavnou formou potřebné. Výtěžek z této akce poputuje do zařízení okamžité pomoci Mosťáček pro děti od 3 do 18 let.

Bazar se bude konat netradičně mimo areál United Energy, konkrétně v předsálí ZUŠ F.L. Gassmanna v Mostě. Akce začne na Mikuláše, tedy 6. prosince v 16,00 hodin prodejní výstavou adventní dekorace talentovaných žáků mosteckých uměleckých škol a výrobků na vánoční téma Chráněných dílen o.p.s. Energie. Zakoupením některého z výrobků tak zaměstnanci pomohou i handicapovaným.

Součástí bazaru bude i charitativní hračkárna a prodejní výstava vánočních perníčků, voňavých štrúdlů a jiných dobrot vlastnoručně upečených zaměstnankyněmi teplárny a dětskými cukráři z 15. ZŠ J. A. Komenského v Mostě.

Završením adventního bazaru bude Mikulášská besídka pro děti a vnoučata zaměstnanců teplárny a pro malé partnery, kteří s United Energy na bazaru spolupracují, tedy pro žáky ZUŠ F. L. Gassmanna, ZUŠ v Moskevské ulici a 15. ZŠ J.A. Komenského.

Akce bude pokračovat až do 16. prosince elektronickou dražbou hraček, her a hlavolamů, které poskytnou sami zaměstnanci teplárny.