e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Novinky na webu: programy na listopad, nové výlety i chystaný vánoční Speciál

publikováno: 2.11.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Listopad je časem, kdy si pořadatelé dávají trochu pohov - po skončené letní sezóně nabírají síly na Advent, který letos začíná poslední listopadový den. Ale v plném proudu je divadelní i výstavní sezóna, takže i v listopadu je z čeho vybírat. Navíc i www.e-region.cz se už chystá na Vánoce.

Rubrika Kalendář akcí je plná listopadových programů. Vybírat můžete z více než šesti desítek divadel, kulturních domů, muzeí, galerií, památek, dětských organizací i měst, která pořádají zajímavé akce.

V létě jsme pro vás hledali nové zajímavé výletní cíle a postupně je přidáváme na web - naposledy třeba Radniční věž Bílina a vyhlídkovou věž duchcovského kostela Církve československé husitské, zámky Vrbičany a Pátek, přehradu Fláje, hrady Džbán a Litoměřice. V tuto chvíli můžete vybírat z 225 destinací na Mostecku, Teplicku, Lounsku, Chomutovsku a nejbližším okolí. Další už připravujeme...

S koncem turistické sezóny na webu skončil také Speciál Oslavy řeky Ohře, který připomínal 1210 od první zmínky o této řece. Už od poloviny listopadu se ale můžete těšit na nový - samozřejmě adventní a vánoční! Trhy, oslavy, rozsvícení stromů, výstavy, výtvarné dílny - všechno na jednom místě. Pokud i vy chystáte nějakou adventní a vánoční akci - sem s ní!