e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Ve Skupicích bude pouť netradičně v úterý

publikováno: 2.7.2016, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Marek Hruda

Sdílet: facebook twitter google+

Sport a Kultura Skupice z.s. a Osadní výbor Skupice na Lounsku připravují již sedmý ročník Pouti Petra a Pavla, která se letos koná ve svátek 5. července. Díky tomuto nevšednímu termínu se organizátorům podařilo získat do programu zajímavé umělce.

Pro děti je připraven od 11,00 hodin dětský den plný soutěží, který bude pokračovat i v rámci prvního kulturního bloku, kde bude pro děti i dospělé připraveno pásmo písniček a soutěží v podání začínajících dětských hvězd, které můžete znát z televize. Odpoledne bude jak soutěžní, tak také kulturní a zúčastní se ho známé osobnosti. V 15,00 hodin začínají „Skupické hry s celebritou 2016“ za účasti Arabela teamu. Pozvání přijali: Martin Maxa, Antonín Duchoslav, Ivana Košínová, Petr Vojnar, Jarek Šimek, Jaroslav Sypal. Celým odpolednem bude provázet Lenka Kramperová a Tomáš Vlček alias Anjelina Dansesimo a Thomas Lupino. V 17,00 hodin pak vystoupí členové Arabela Teamu.

Dále se v programu objeví i taneční sbor Staňkorebelky. Jako každý rok se o večerní zábavu od 20,00 hodin postará kapela Rewival sro. Pro diváky bude jistě lákavá ohňová show skupiny 2 Much Fire ve 22,00 hodin a navazující ohňostroj.