e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hvězdou kadaňských májových slavností bude Kašpárek v rohlíku

publikováno: 2.5.2016, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Letošní Májové slavnosti, které se konají v sobotu 7. května ve Smetanových sadech v Kadani, přinesou dobrou hudbu i recesivní zábavu. Kromě superpopulárního bejbypankového Kašpárna v rohlíku vystoupí dalších pět kapel, jejichž repertoár je rozkročen od rocku a popu přes blues až po reggae.

O hudební stránku se postarají tyto kapely Kašpárek v rohlíku, Sabrage, Petra Börnerová Trio (CZ/SK), Beruška, Závodní ovce a Jahtec Jammin' Job. 

Vyřádit se přitom nemusíte jen v kotli pod pódiem - využít můžete spoustu doprovodných programů. Sportovci ocení bumper fotbal nebo paintballovou a discgolfovou střelnici, kterou zajišťuje DDM Šuplík. Do světa magie a iluzí vás přenese přítomný kouzelník a po návratu zpět do naší dimenze se za 30 Kč můžete svézt na koni. Ti nejodvážnější by ve 14,00 hodin rozhodně neměli vynechat vystoupení hrůzostrašných čertů ze skupiny Krampus. Těšit se můžete i na spoustu dalších zábavných stánků v průběhu celého konání akce, a to i pro děti (např. skákací hrad). 

Veškeré doprovodné aktivity kromě jízdy na koni jsou zdarma. Samozřejmostí je také dobré občerstvení a množství vtipností, které vypadnou z úst moderátorů Petra Píďana Stehlíka a J-Lo. Rodinné vstupné stojí 200 Kč, pro dospělé 100 Kč, děti do 120 cm zdrama, starší 50 Kč.