e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Charitativní koncert pro nemocnou Lindu

publikováno: 2.4.2012, kategorie: Hudba, autor: Vlasta Vébr

Sdílet: facebook twitter google+

O Růžence – Lindě k narozeninám - to je název jarního  charitativního koncertu, který se v litvínovské Citadele uskuteční 11. dubna od 18,00 hodin. Na koncertě vystoupí řada známých zpěváků jako Martin Maxa či Petr Kolář, moderátoři Josef Laufer a Leoš Mareš, tanečníci, modelky na přehlídce či fotbalista Tomáš Řepka...

Koncert se rozhodli uspořádat bývalí tanečníci Tanečního studia Cassio Litvínov, jehož vedoucí byla dlouhá léta Jarmila Hrabáková, maminka malé Lindy, které byl ve třech letech diagnostikován autismus s psychomotorickou retardací. Léčba stojí 250 tisíc korun ročně a potrvá ještě asi tři až pět let. Celou akci  zastřešuje o.s. Dobrý skutek, kde je Linda již přes rok vedena jako "klientka".

Na koncertě přislíbily účast známé osobnosti: Martin Maxa, Petr Kolář, Michaela Sejnová, Kamila Hübsch, Honza Moflár, Patrik Gluchowski, Duo Dae Men a mnoho dalších. V rámci koncertu bude možné shlédnout i módní přehlídku. Modely předvedou Vlaďka Erbová, Eva Decastelo, Hana Svobodová, Romana Pavelková. Návštěvníci se také mohou těšit na fotbalistu Tomáše Řepku, který vydraží svůj dres s podpisem. O doprovodný program se postará Sax-Band, smyčcové kvarteto a ZUŠ Litvínov. Celý koncert budou moderovat Josef Laufer a Leoš Mareš.

Na náklady koncertu se složili bývalí tanečníci studia Cassio a  jejich  kamarádi  a známí. Všichni účinkující vystoupí bez nároku na honorář a veškerý výtěžek ze vstupného, tedy 100 % ceny vstupenky, bude použit na úhradu Lindiny léčby.
Vstupenku na koncert v ceně 200 Kč lze zakoupit v Městském divadle v Mostě, v litvínovském Intusu, Citadele a v prodejně Káva čaj Matiko.