e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Kadaňský divadelní březen s premiérou

publikováno: 2.3.2020, kategorie: Divadlo a film, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

KaDiBřez nebo-li Kadaňský divadelní březen je malou přehlídkou ochotnického divadla. Začne ve čtvrtek 5. března premiérou domácího souboru Navenek Kadaň. Do konce března nabídne ještě další tři inscenace.

Hra Všechny báječný věci je první one-man show v historii Divadla Navenek. Hraje v ní Pavel Volf a divadlo avízuje, že půjde o představení interaktivní, kde je důležitá spolupráce publika. Premiéra 5. března je již vyprodaná, ale můžete si koupit lístky na první reprízu 4. dubna. Vstupenky v prodeji v Trafice U Kašounů, vedle restaurace Bílý Beránek.

Druhou inscenací KaDiBřezu budou známá muzikálová Šakalí léta, tentokrát v podání DS Tyl Rakovník. Těšit se můžete na živou kapelu. Představení se koná 13. března. O týden později, 20. března přijde do Kadaně soubor Amadis Brno s tragikomedií Kapsy plný šutrů o natáčení amerického velkofilmu. Posledním představením bude černá tragikomedie o ztrátě paměti Do Zdi. Hraje 27. března Exil Pardubice.

Všechna představení se konají v kadaňském Orfeu, vždy od 19,00 hodin. Vstupné je 80 Kč, předplatné na všechna představení stojí 200 Kč.