e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Tipy na jarní prázdniny na Chomutovsku a Mostecku

publikováno: 2.2.2022, kategorie: Pro děti, autor: redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Mostecko a Chomutovsko budou mít letos shodně jarní prázdniny od 21. do 25. února. Připravili jsme pro vás nabídku příměstských táborů, které se konají v Mostě, Chomutově a Jirkově.

Středisko volného času v Mostě pořádá tábor s výlety a aktivitami v SVČ v ceně 1000 Kč za pět dnů. Aktuálně je obsazeno a přijímá již jen náhradníky. Děti čeká výlet do laser arény, planetária nebo cirkus parku v Teplicích. Více informací zde.

Mostecké centrum Radost připravilo pro děti od 5 do 16 let týden program plný her, soutěží, vyrábění, výletů a zábavy. Čekají je hrátky na sněhu, bowling na Benediktu, řádění v Jump aréně a výlet do pražského Zemědělského muzea. Cena je 1900 korun. Informace zde.

Středisko volného času Domeček v Chomutově má svůj příměstský tábor na jarní prázdniny již obsazený. DDM Paraplíčko v Jirkově nabízí program pro děti od 7 do 14 let, který kromě her a zábavy zahrnuje i výlet do zábavního centra Koala café v Praze. Cena je 1750 korun.

Rodinné centrum Kolibřík v Chomutově nabízí jarní příměstský tábor pro děti 6 - 12 let. V programu nechybí maškarní bál, výlet do zooparku nebo výtvarné dílny. Cena je 1500 korun za týden včetně jídla. 

Chomutovský zoopark pak opět pořádá jarní ekotábor pro mladé přírodovědce. Vhodný je pro děti od 6 do 13 let a stojí 2250 korun. Přihlášky najdete zde.

Ilustrační foto: pixabay.