e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klášterecký park navštíví Sněhurka a trpaslíci

publikováno: 1.12.2009, kategorie: Pro děti, autor: Renata Malíková

Sdílet: facebook twitter google+

Děti, které v sobotu 12. prosince navštíví klášterecký zámecký park, ocitnou se v pohádce. Připravený je vánoční pohádkový les na téma Sněhurka a trpaslíci. Účastníci této akce se mimo jiné vydají například na zámek a do sala terreny. Při své cestě pohádkovou zemí budou muset plnit různé úkoly, za které je čekají odměny.

Procházka zimním kláštereckým zámeckým parkem bude v sobotu 12. prosince pořádně dobrodružná. Rodiče s dětmi tu potkají zhruba 30 pohádkových postav, mezi nimi i Sněhurku. Ta spolu s trpaslíky připraví více jak 10 stanovišť, na kterých budou účastníci pohádkového lesa plnit nejrůznější úkoly. „Na jednom ze stanovišť budou děti například zkoušet jaké to je, když Sněhurka musí trpaslíkům uklízet postýlky,“ říká ředitelka DDM Volňásek Andrea Mokrišová.

Cesta pohádkovým lesem začne u tunýlku, děti navštíví například i zámek, sala terrenu a jejich cesta skončí v Peřejích. Tam se dočkají odměny v podobě sladkostí a hraček.

První děti se na cestu do pohádky vydají v 15,00 hodin, další skupinka vyjde po čtvrt hodině. Odhaduje se, že než účastníci absolvují všechna stanoviště, bude to trvat více jak hodinu. Kdy pohádkový les skončí, záleží na zájmu.

Předprodej od 1. prosince v DDM Volňásek. Vstupné je 50,- Kč.