e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Klášterecké promenády rozezní Lázně Evženie

publikováno: 1.9.2017, kategorie: Slavnosti a festivaly, autor: Miroslav Nyklíček

Sdílet: facebook twitter google+

V sobotu 9. září se v areálu Lázní Evženie v Klášterci nad Ohří uskuteční další ročník hudebního festivalu Klášterecké promenády. Spousta muziky pro všechny věkové kategorie začíná od 13,00 hodin. Na dvou pódiích se představí desítka interpretů, která jistě pobaví všechny návštěvníky. Pro ty je připraven také doprovodný program, během kterého si mohou zablbnout v nafukovacích koulích, nechat si zmalovat obličej nebo se projet na koni.

Program na hlavním jevišti zahájí mladá, začínající kapela CHAI, kterou vystřídá skupina mazáků Turbo. Dále se představí Support Lesbiens, Marek Ztracený a skupina Eddie Stoilow. Celodenní akci ukončí hlavní host, kterým je letos XindlX.

Bohatý program nabídne také malá hudební scéna. Ta bude letos umístěna za lázeňským domem a o hlavní program se postará oblíbené Hudební divadlo Hnedle vedle Tomáše Bartáka. Zdatnými sekundanty mu budou Muzika Občas, Dámy Pacifiku Helena Maršálková a Marcela Voborská a oblíbený klášterecký písničkář Pepa Štross se synem.

Pro milovníky dobrého jídla a chutného pití budou připraveny občerstvovací “stanice” - u kolonády, pod stromem u Lázeňského domu a výčepy podél plochy pro diváky. Samozřejmě nebudou chybět stánky podél cesty od nové stáčírny ke kolonádě. V sobotu 9. září byste klášterecký lázeňský areál rozhodně neměli minout.

Foto: Roman Novotný