e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Navrhněte do soutěže firmy, které si váží zákazníků

publikováno: 1.8.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Sdružení českých spotřebitelů (SČS) pod záštitou hejtmanky Jany Vaňhové letos opět vyhlašuje soutěž o cenu „Spokojený zákazník Ústeckého kraje“. Jejím hlavním cílem je poukázat na firmy, které nabízejí kvalitní výrobky či služby a navíc se chovají ke svým zákazníkům vstřícně a ochotně.

Soutěž je vypsána pro všechny obory podnikání. V Ústeckém kraji se tato akce uskuteční pojedenácté. Stejnou soutěž SČS organizuje i v Karlovarském, Jihočeském, Královéhradeckém, Jihomoravském a Moravskoslezském kraji,“ řekl Petr Husák, předseda odborné komise soutěže, krajský zastupitel a předseda Sociálního výboru ZÚK. Podle něj lze za deset let trvání soutěže vysledovat, že vítězné firmy a živnostníci díky ocenění vykazují vyšší zisky a stávají se vyhledávanějšími mezi spotřebiteli.

Návrh na ohodnocení lze přihlásit prostřednictvím emailu blahoslav.husak@quick.cz, mobil: 733 683 746, nebo prostřednictvím Regionálního kontaktního místa pro spotřebitele, které je zřízeno na adrese: YMCA v Ústí nad Labem, Hradiště 4, Ústí nad Labem, e-mail: usti@ymca.cz, tel.: 475 220 831. Zde stačí uvést své jméno a příjmení s kontaktní adresou, obchodní jméno navrhovaného podnikatelského subjektu, jeho IČ, adresu navrhované prodejny (provozovny) a stručné zdůvodnění předloženého návrhu. Současně lze využít i internet (www.regio.cz/cena), kde se nacházejí  podrobnější informace a také formulář pro podání návrhu. Uzávěrka pro podání návrhů je 30. září 2011.

Cena  se uděluje na dva roky a je prestižním oceněním živnostníka, malé, střední či velké firmy s právem užívat ocenění „Spokojený zákazník“. O vítězích rozhoduje odborná regionální komise pro ochranu spotřebitele složená ze zástupců zainteresovaných stran, která závěrečné výsledky zveřejní do 31. října 2011.