e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Eva Holubová: Na sever jezdíme vždycky rádi

publikováno: 1.2.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Magdalena Jenčíková

Sdílet: facebook twitter google+

Společně se objevili v řadě českých filmů a ve stejném složení zavítali i do Mostu. Herci Eva Holubová a Bohumil Klepl sem přijeli po delší odmlce, která ale nebránila tomu, aby jejich příznivci zaplnili sál Základní umělecké školy F. L. Gassmanna.

„Podmínky tady na severu jsou sice poněkud drsnější, ale lidi jsou tu daleko víc otevření. My jsme sem vždycky jezdili rádi,“ říká k cestě na Mostecko herečka Eva Holubová.

Návštěvníci se přitom dočkali velké dávky příběhů z natáčení, postřehů ze života a vtipných scének. Do Mostu je přitom pozvala produkční společnost MISTRAL TV produkce, s.r.o. „Už návštěva režiséra Zdeňka Trošky ukázala, že lidé mají o podobná setkání zájem. Kdo nepřišel, může se podívat na krátkou reportáž na www.mistraltv.cz,“ říká za pořádající společnost Pavel Fekete.

Fanouškům do Mostu přivezli oba herci zábavu a odpočinek. Sami se přitom pilně připravují na nové role. Jak ale Eva Holubová připomněla, na vlastní relax si musí také najít čas. „Já například tak, že se dívám na jiné filmy, jak na české, tak i cizí. Mým velkým oblíbencem je Woody Allen. Ale víte, ono to není jen o humoru, ale o získání takového nadhledu. Já čerpám sílu především z umění a pak také v přírodě,“ dodává známá herečka.

O tom, jak se to oběma hercům daří, se lidé mohou přesvědčit i jinde. Ať už si Evu Holubovou nebo Bohumila Klepla najdou na divadelních prknech, na filmovém plátně nebo na televizní obrazovce.