e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Stodvanáctka všude kolem nás

publikováno: 1.2.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

I v tomto roce bude 11. únor patřit  tísňové lince 112. Připomeňte si s námi svátek stodvanáctky, která zachraňuje životy a pomáhá v nouzi ve všech státech Evropské unie. Ministerstvo vnitra – generální ředitelství Hasičského záchranného sboru České republiky společně s HZS Moravskoslezského kraje a HZS Libereckého kraje pro vás připravilo soutěž.

Podívejte se kolem sebe, kde všude je možné najít číslo 112, pořiďte zajímavou fotografii s číslem 112 a pošlete do soutěže. Číslo 112 může být třeba  součástí registrační značky vozu, číslem Vašeho domu nebo máte obvod pasu 112 cm? Zapojte fantazii, důvtip i recesi a připomeňte si s námi den stodvanáctky trochu netradičně.

Podmínky účasti> Zašlete fotografie „112“ do 10.2.2011 na e-mail adresu ivana.svitakova@grh.izscr.cz. Do předmětu uveďte heslo soutěže "112“ a v e-mailu uveďte své jméno, příjmení, bydliště, Vaši e-mailovou adresu a číslo mobilního telefonu. Maximální velikost digitální fotografie by měla být 2MB.

Účastí v soutěži soutěžící souhlasí s podmínkami uvedenými v Zákoně č.398/2006 Sb. (Autorský zákon) a dává svolení HZS ČR k využívání zaslaných fotografií k propagačním účelům.

Vítězné fotografie zveřejníme na stránkách www.hzscr.cz

MV - generální ředitelství ocení celostátního vítěze zvoleného z fotografií zaslaných na generální ředitelství HZS ČR a zaslaných vítězných fotografií z HZS kraje Moravskoslezského a HZS kraje Libereckého (kraje vyhodnotí krajské vítěze a ty zašlou na generální ředitelství HZS ČR).

Informace k soutěži ve jmenovaných krajích na webových stránkách www.hzslk.cz a www.hzsmsk.cz.