e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

DDM Chomutov nabízí poloviční ceny

publikováno: 1.2.2010, kategorie: Pro děti, autor: Renata Malíková

Sdílet: facebook twitter google+

Je tu čas slev. Připojuje se k nim i Dům dětí a mládeže – Chomutov. Právě ode dneška mohou děti i dospělí využít slevu 50 % na všechny kroužky. Cena na půl roku se tak bude pohybovat průměrně od 350 do 500 korun.

DDM Chomutov má kroužky rozděleny do šesti kategorií. Těm, kdo chtějí pořádně protáhnout své tělo, jsou určeny sportovní a pohybové kroužky. Na své si tu přijdou například i milovníci zvířat. Nechybí ani technické kroužky, které navštěvují nejrůznější modeláři. Děti i dospělí můžou také přijít na kurzy výpočetní techniky. Jsou rozlišeny jednak podle zaměření, ale i znalostí přihlášených. Pro zájemce jsou připraveny například i jazykové kroužky.

Dům dětí a mládeže nabízí i zdokonalování v oblasti hudby a výtvarné činnosti. Jakousi vlajkovou lodí je v tomto případě 6 kroužků zabývajících se prací s keramikou. Ty jsou otevřeny nejen pro stálé členy. Jak se pracuje s hlínou totiž může přijít vyzkoušet i široká veřejnost.

Další samostatnou kapitolou je obnovování a udržování starých řemeslných tradic jako je například drátování a paličkování. „Domeček nabízí mnoho volných kroužků. Patří mezi ně například Webdesign, Multimédia, Automodeláři, Malý technik, Pel-mel, Abeceda, Hrajeme si s předškoláky, Volejbal, Míčové hry, Pět Tibeťanů, Sálová kopaná, Sportovní šerm a další. Přijďte si jakýkoliv kroužek vyzkoušet. První dvě setkání jsou zdarma,“ říká pro e-region Lucie Klierová z DDM.

Podrobnosti o kroužcích poskytuje přímo Dům dětí a mládeže Chomutov, k dohledání jsou i na www.ddmcv.cz.