e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Povídání na zámku: Můj domov, můj zámek

publikováno: 28.3.2013, kategorie: Zajímavosti, autor: Redakce

Sdílet: facebook twitter google+

Zámek Klášterec nad Ohří připravil pro letošní sezonu pro své návštěvníky tématické večery pod názvem „Můj domov, můj zámek“. První večer se bude konat ve velkém renesančním sále ve čtvrtek 4. dubna od 18,00 hodin a hosty moderátorky Miluše Bittnerové a scénáristy večera Petra Baťka bude herec Pavel Rímský a starostka města Ing. Kateřina Mazánková.

V letošní roce se uskuteční čtyři večery, ve kterých se představí nejen osobnosti všeobecně známé, ale také osobnosti regionálního významu. V případě první osoby, budou pořadatelé volit někoho z oblasti filmu, divadla či hudby, zejména známého z televizních obrazovek.

Rok 2013 bude mít jednotné téma „Můj domov, můj zámek", která má ukázat, jak žijí jednotlivé osobnosti, jak a kde tráví volný čas. Jaký mají vztah k domovu a kraji, ve kterém žijí, a ke kulturním památkám.

Prvním hostem nového pořadu bude herec Divadla na Vinohradech Pavel Rímský, majitel charismatického hlasu a uznávaný dabér. Druhým hostem večera bude starostka Kateřina Mazánková, která povypráví především o svém vztahu k městu a zámku a samozřejmě o svých zážitcích z cestování.

Autorem scénáře tohoto a dalších večerů je Petr Batěk - herec, moderátor, muzikant, člen činohry Západočeského divadla v Chebu. Moderátorkou večera bude krásná herečka Miluše Bittnerová.