e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Novinky v programu kina Hvězda Kadaň

publikováno: 20.8.2010, kategorie: Divadlo a film, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

Od září chystá kino Hvězda programové změny, které by měly otevřít dveře pro co největší množství návštěvníků a umožnit tak každému vybrat si film podle jeho možností. Promítat se bude každý den zpravidla od 17.30 a od 20.00 hodin a každý pátek od 22.30 hodin. Pokud si návštěvníci tento promítací čas oblíbí, bude se uvažovat i o sobotních nočních představeních.

Na počátku roku se kino otevřelo dětem a seniorům. Pravidelná Sobotní odpoledne pro seniory a Nedělní odpoledne pro děti budou samozřejmě od září po letní prázdninové pauze pokračovat. Dochází zde pouze k posunu promítacích časů, projekce pro seniory a pro děti budou nyní začínat v 15.00 hodin. Pokračovat budou také Filmové středy v  kinokavárně, budou však probíhat pouze jednu středu v měsíci a začátek je posunut na 20.30 hodin.

Díky digitalizaci má kino stejné možnosti nasazování premiérových titulů jako multiplexy, návštěvníci tak už nemusí čekat, až velmi očekávaný film dorazí i k nám a na premiéru si může zajít ve stejný den jako v Praze či Brně.

Na září jsou připraveny tyto premiéry:
Let´s dance 3D, Sammyho dobrodružství 3D, Karate Kid, Román pro muže, Resident Evil: Afterline 3D a Wall Street: Peníze nikdy nespí.

Veškeré informace o filmech a rezervacích jsou zájemcům k dispozici
na www.kinokadan.cz.