e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Foťte a soutěžte s krušnohorskou destinační agenturou

publikováno: 17.6.2015, kategorie: Turistika, autor: Eva Maříková

Sdílet: facebook twitter google+

Chodíte po Krušných horách s foťákem? Tak své fotky nenechávejte ležet v počítači! Pošlete je do soutěže, kterou vyhlásila Destinační agentura Krušné hory. Fotit můžete na české i německé straně hor a nemusíte se omezovat jen na letní fotografie, klidně přidejte i nějakou zimní ze svého šuplíku. Posílat fotky je možné až do konce prázdnin.

"Letošního ročníku se můžete zúčastnit ve dvou kategoriích Hobby a Profi. Záměrem soutěže je nechat prostor fotografům, aby zachytili Krušné hory v těch nejzajímavějších podobách v každém ročním období," říká ředitelka Destinanční agentury Eva Maříková.

Zde jsou pokyny pro soutěžící:

Hobby - Fotografie geograficky pocházející z území Krušných hor (z české i německé strany) ve formátu JPG, TIF, PSD s minimálním rozlišením - 4 Mpix / 1700x2300

Profi - Fotografie geograficky pocházející  z území Krušných hor (z české i německé strany) ve formátu JPG, TIF, PSD s minimálním rozlišením - 4 000×2 400 pixelů optimálně pak 7 400 x 4 500 pixelů.

Orientace fotografií musí být na šířku. Každý účastník má právo zaslat do soutěže maximálně 5 snímků. Povinnou součástí přihlášené fotografie je průvodní informace, která musí obsahovat název kategorie (hobby/profi), jméno autora a jeho e-mailovou adresu, telefonní číslo, název a krátký popis fotografie. Své fotografie musí soutěžící zaslat od 1. 6. 2015 do 30. 8. 2015 na emailovou adresu: reditel@krusne-hory.org. Více informací a podrobný popis pravidel soutěže najdete na stránkách www.krusne-hory.org.