e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Město na kolech s řadou soutěží o zajímavé ceny

publikováno: 17.6.2009, kategorie: Sport, autor: Ladislav Bába

Sdílet: facebook twitter google+

Pokud si chcete protáhnout tělo a tím tak udělat něco pro své zdraví, udělejte si v sobotu 20. června volno a přijeďte do Loun na tradiční, již pátý ročník sportovně-zábavné akce Město na kolech. Zvláště pro děti je připraven velice lákavý program.

Start a část kulturního programu proběhne v Masarykových sadech u hlavního pavilonu A od 8.30 do 10.00 hod. Přijet můžete na čemkoliv nemotorovém, co má kola a co se točí - kolo, koloběžka, kolečkové brusle apod. V 9.30 hod. - startují příznivci kolečkových bruslí a ostatní mimo cyklistů, v 10.00 hod. startují cyklisté a trasa povede městem Louny, cíl je u budovy spol. T-Mobile, kde můžete náhlednou do zákulisí T-Mobile v rámci dne otevřených dveří.

Poté se účastníci přesunou na Mírové nám., kde bude také připraven kulturní program a mnoho soutěží. Například pro děti to bude soutěž ze znalostí silničního provozu, které se poté vyhodnotí, kategorie budou do 10, 15, a 18 let a výherce z každé věkové kategorie obdrží mobilní telefon. Další soutěž bude v jízdě kolečkových bruslích, budou připraveny dva okruhy – delší a kratší, další ze soutěží je pěvecká „Caruso“ show atd.

Pro všechny soutěžící jsou připraveny různé ceny iPhone, fotbalový dres, trička, helmy a další propagační předměty. Po jedenácté hodině přijede na ukázku několik vozů ze Sboru dobrovolných hasičů Líšťany, své veterány zde představí Mini Cooper club Louny a Cyklo-Veterán Club Zahořany. O hudební program se postará Funny Orchestra Jaroslava Kleina, se kterým vystoupí např. Richard Tesařík s píšničkami Yo Yo Bandu. A tak nezapomeňte, Město na kolech se v Lounech koná již tuto sobotu 20. června.