e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Aquasvět slaví dva roky, oblíbily si ho tisíce lidí

publikováno: 16.10.2014, kategorie: Sport, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Již dva roky nabízí chomutovský Aquasvět svým návštěvníkům mokré radovánky. Za tu dobu bazény a atrakce navštívilo přes 340 tisíc lidí. Někteří si přišli jen zaskotačit, jiní se učit plavat nebo sportovat. Aquasvět totiž neustále rozšiřuje své služby, letos například vyšel vstříc seniorům a pořádá pro ně kondiční cvičení. Oslavy se konají v neděli 19. října.

“Nejnavštěvovanějším kurzem je kurz pro kojence, ovšem všechny kurzy jsou poměrně vyrovnané,” uvedla marketingová referentka Pavlína Skopová. Za dva roky provozu se různých kurzů zúčastnilo téměř 5 tisíc lidí, zábavu na příměstských táborech našlo skoro 500 dětí. 

Hned první rok po otevření se v Aquasvětě konalo pět velkých závodů, například 26. ročník Velké ceny Choutova v plavání, finále Poháru ČR v plavání jedenáctiletého žactva či Street 2013. Letos zatím v Aquasvětě našli zázemí sportovci při Mistrovství ČR v plavání, Memoriálu Jaroslava Jezbery či při Velké ceně Chomutova.

Oslavy druhého výročí vyvrcholí v Aquasvětě 19. října. Na návštěvníky čeká den plný překvapení i dort. Navíc se budou losovat výherní vstupenky, šťastlivci si odnesou hodnotné ceny.