e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Business Centre Litvínov je místem pro obchod a vzdělávání

publikováno: 16.6.2011, kategorie: Zajímavosti, autor: Veronika Klírová

Sdílet: facebook twitter google+

Vzdělávací a informační centrum Business Centre Litvínov je vynikajícím místem pro pořádání seminářů, kongresů, školení, prezentací, výstav, workshopů a je skvělou volbou pro svou polohu a poskytované služby.

Business Centre Litvínov tvoří komplex kancelářských, výrobních a vzdělávacích prostor, který je schopen šíří svojí nabídky uspokojit téměř každý požadavek. Výrobní haly o ploše 80 m2 s bezbariérovým přístupem jsou vhodné pro malou a střední bezodpadovou výrobu. Kancelářské prostory o ploše 12-38 m2 jsou klientům pronajímány vybavené nábytkem, telefonní, internetovou přípojkou a zajištěnými službami souvisejícími s nájmem (úklid, odvoz odpadu apod.). Klientům je také k dispozici infrastruktura budovy – zasedací místnost pro obchodní jednání, kuchyňky, sociální zařízení a parkoviště v bezprostřední blízkosti budovy.
Vzdělávací prostory tvoří dvě výukové místnosti s kapacitou 11 a 30 osob a dále dvě počítačové učebny. Vybavení učeben je průběžně obnovováno, aby vyhovovalo požadavkům na kvalitní vzdělávání.  V současné době v budově probíhají vzdělávací projekty s podporou Úřadu práce „V padesátí nekončíme“, „Práce na Mostecku pro každého“ a kurzy pro osoby se zdravotním postižením.
Ve spolupráci a kvalifikovanými agenturami připravujeme vlastní vzdělávací kurzy. Od září jsou připraveny kurzy anglického a německého jazyka a další školení.
Výhodnou polohou na okraji Litvínova, bezprostřední blízkostí MHD a centra města, je Business Centre Litvínov perfektní místo dostupné široké veřejnosti. BCL nabízí vlastní parkoviště, bezbariérový přístup, pokrytí WI-FI a klidovou zónu pro odpočinek a občerstvení.

Článek je prezentací Business Centre Litvínov a vznikl na základě mediální spolupráce BCL a magazínu www.e-region.cz.