e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Roden + Krausová = Sex pro pokročilé

publikováno: 15.5.2015, kategorie: Divadlo a film, autor: Pavlína Skopová

Sdílet: facebook twitter google+

Pražské divadlo Studio Dva je, jak už jeho název vypovídá, zaměřeno na komorní příběhy, v nichž nejsou zapotřebí početné herecké soubory. Je postaveno na hereckých výkonech výrazných osobností. Mezi jeho stálé spolupracovníky patří také dvojice Karel Roden a Jana Krausová, kteří vloni na podzim uvedli v české premiéře hru kanadské autorky Michele Riml Sex pro pokročilé (v originále nazvanou Sexy prádlo), kterou můžete vidět v Chomutově příští pondělí.

Je to již šestá společná práce obou herců pro Studio Dva, jejichž výkony doprovází svými vstupy prostřednictvím videoprojekce Tonya Graves (zpěvačka Monkey Bussiness) coby sexuální koučka.

Lze dát dlouholetému manželství novou jiskru? Je řešením vzrušující víkend v hotelu a příručka Sex pro pokročilé? Jindřich a Alice byli kdysi šťastný pár, ale 25 let manželství zanechalo své stopy. Vášeň je pryč. Dostane jejich láska ještě šanci? Škádlení, veselé akty zoufalství a objevování pravdy více než erotogenních zón oslovilo diváky v zámoří i v Evropě. V Chomutově komedii Sex pro pokročilé její protagonisté představí v pondělí 18. května v městském divadle.