e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Finále hokejové extraligy mohou fanoušci sledovat na náměstích

publikováno: 10.4.2015, kategorie: Sport, autor: Kateřina Táborská

Sdílet: facebook twitter google+

Finálová utkání hokejové extraligy z Třince, v nichž mohou historické vítězství získat hokejisté litvínovské Vervy, nemusíte sledovat jen z gauče či hospod. Promítat se bude o víkendu na litvínovském zimním stadionu i na Prvním náměstí v Mostě. Domácí finálové zápasy ve středu a čtvrtek 15. a 16. dubna bude možné sledovat na náměstí Míru v Litvínově.

Finále play off České pojišťovny Tipsport extraligy v ledním hokeji mezi HC Oceláři Třinec a HC Verva Litvínov začínají v sobotu 11. dubna v 15,00 hodin a v neděli 12. dubna v 17,20 hodin.

Přenos České televize poběží na velkoplošných obrazovkách zimního stadionu litvínovského klubu a vstup na tribuny je zdarma.

Atmosféru finále si můžete užít také na náměstí v Mostě, kde budou zápasy přenášeny prostřednictvím velkoplošné obrazovky magistrátu.

Předprodej lístků na dva domácí finálové zápasy začíná v úterý 14. dubna v 8,30 hodin, ovšem sehnat lístky je už takřka nemožné. Středeční a čtvrteční utkání proto budou fanoušci moci sledovat také na náměstí Míru v Litvínově. Televizní přenosy začínají 15. i 16. dubna v 17,00 hodin, utkání pak o dvacet minut později. Moderovat je bude Aleš Lehký a diváky čeká také losování o ceny s hokejovou tématikou.

Foto: HC Verva Litvínov