e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Hledají se talentovaní snowboardisté

publikováno: 10.1.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Filip Majkus

Sdílet: facebook twitter google+

Máte doma talentovaného snowboardistu/snowboardistku? Hledáte možnosti, jak vašemu dítěti nabídnout kvalitní zázemí a možnost se v tomto krásném sportu dále rozvíjet? Hledáte něco jiného než nabízejí začátečnické školy snowboardingu? Občanské sdružení Local parks pořádá v úterý 13. ledna ve skiareálu Boží Dar – Neklid nábor dětí do nově vzniklého sportovního centra mládeže na Božím Daru – úsek snowboardingu.

Sraz je v 10,00 u pokladny areálu. Účastníci budou omluveni z vyučování sportovním klubem.

Občanské sdružení působí od roku 2011 jako zastřešující subjekt snowparku ve skiareálu Boží Dar – Neklid a oddílu snowboardingu při TJ Jáchymov – nejstaršího oddílu snowboardingu v ČR. Dále již šestým rokem vede team mladých snowboardistů, kteří úspěšně reprezentují nejen v národní soutěži, ale i na zahraničních závodech. 

V tuto chvíli se díky nově navázané spolupráci se svazem lyžařů ČR otevřela možnost rozšířit team o talentované sportovce, kteří mají zájem se dále zlepšovat v jízdě na snowboardu pod odborným vedením.

Co nabízíme? Dětem ve věku cca 9-17 let (druhý stupeň základních škol) nabízíme možnost získat v rámci členství v našem teamu sezónní permanentku do lyžařských areálů Boží Dar - Neklid a Klínovec – Oberwiesenthal a možnost účastnit se pravidelných tréninků v těchto areálech. Tréninky budou zpravidla probíhat 2x v týdnu ve večerních hodinách (večerní lyžování) a jednou týdně v neděli v čase od 10 do 15 hodin. Přesné časy a průběh tréninků budou upřesněny. Dále nabízíme možnost účastnit se soustředění v Rakousku, soutěžit v závodech Českého poháru, popřípadě i závodů v zahraničí. Možnost postupu do A-teamu a dále až do národního juniorského reprezentačního teamu.

Nábor je určen dětem, které již ovládají jízdu na snowboardu, včetně jízdy na vleku, jsou samostatné a mají chuť a vůli se zlepšovat. Nábor bude probíhat na předem určené sjezdovce ve skiareálu Boží Dar – Neklid, kde budou vybrány talentované děti, kterým bude nabídnuto členství v teamu.

Pokud Vás naše nabídka oslovila, neváhejte se obrátit na Filipa Majkuse, předsedu sdružení a vedoucího projektu, email: filip@localparks.cz, tel. 736608323, www.localparks.cz.