e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Sbírka dobrot pro chlupaté mlsouny

publikováno: 8.8.2015, kategorie: Zajímavosti, autor: Daniela Svobodová

Sdílet: facebook twitter google+

Ústecký slevový portál spolu se Selským dvorem v Braňanech vyhlašuje sbírku ve prospěch pejsků a kočiček z rudolického útulku. Až do 15. srpna je můžete nosit do Braňan.

Mlsáte rádi? My, zvířátka z útulku taky, dokonce moc. Ale na pamlsky pro nás bohužel moc peněz nezbývá, protože spoustu financí spolkne veterinární péče, náklady na spotřebovanou energii a vodu, krmení, zkrátka na provoz útulku.

Proč vlastně zvířátka v útulku potřebují pamlsky?  Upřímně řečeno – zase až tak moc je nepotřebují, přežijí celkem v pohodě i bez nich. Stejně jako lidé. Ale nemáte i vy občas chuť na čokoládu, obložený chlebíček, dortík nebo třeba smažené brambůrky? A jaké mlsky nám můžete přinést? Jakékoli, pejskové ani kočičky nejsou vybíraví. Pejsci si moc rádi pochutnají na kostech z buvolí kůže, piškotech a psích sušenkách, na tyčinkách, kostičkách na čištění zubů, vepřových ouškách, sušeném masu… Kočkám zase chutnají sušené rybky a další pamlsky.

Kdy a kam lze dobrůtky doručit?  Buď přímo do prostor Selského dvora v Braňanech, nebo je lze po dohodě na telefonním čísle 777 89 58 22 předat v Mostě. Sbírka končí dne 15. srpna 2015, poté budou všechny pochoutky doručeny do prostor rudolického útulku. 

Kdo se může připojit? Přece každý, komu na psech v útulku záleží, každý, kdo má dobré srdce a chce pomoci. Děkujeme všem, kdo pomohou!

Sbírku pořádá společnost PERFECT image s.r.o. provozující portál www.slevyusteckykraj.cz společně se Selským dvorem v Braňanech: www.selskydvur.info.