e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Chomutov čeká zápas volejbalových reprezentací

publikováno: 7.6.2014, kategorie: Sport, autor: Lukáš Dvořák

Sdílet: facebook twitter google+

Také v Chomutově se představil promo tým Světové ligy volejbalu, který přijel upozornit, že se do města řítí další volejbalové dvojutkání. 13. a 14. června dorazí do SD arény soupeř z Nizozemska a sehraje s českým reprezentačním týmem dva zápasy. A fanoušci měli v téměř padesátitisícovém městě možnost získat vstupenky úplně zadarmo. Stačila maličkost – předvést své volejbalové schopnosti. Spousta z nich navíc ukázala, že si s míčem rozumí.

Promo tým odstartoval svou trasu u autobusového nádraží. Poté už mířil na nejdůležitější místa ve městě. Objevil se například na Mostecké či Wolkerově ulici, před vlakovým nádražím, u Obchodního centra Chomutovka a na festivalu Otevřeno. Navíc díky velmi ochotné marketingové referentce ze společnosti Kultura a sport Chomutov s.r.o. Pavlíně Skopové mohla celá výprava zamířit do populárního Aquasvěta, ale i na atletický stadion, kde v tu chvíli probíhalo krajské kolo Ústeckého kraje v atletice. 

„Chomutov nás velmi mile překvapil vstřícností lidí, moderními a vybavenými sportovišti blízko u sebe a celkově pozitivně-sportovní atmosférou. Volejbalové zápasy zde budou určitě oblíbené, jelikož lidé se již teď velmi těší na zápasy Světové ligy,“ potvrdil organizační člen promo týmu Tomáš Jarolím. Tým rozdal v Chomutově rovných šedesát vstupenek a další slevové kupony, díky kterým je možné získat jednodenní vstupenku za 90 Kč.

Český národní tým veze z Portugalska jednu velmi cennou výhru a to je skvělým lákadlem, proč do ochozů multifunkční haly přijít. Na diváky také čeká doprovodná show.