e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Nesměje se? Po kurzu jógy smíchu budete!

publikováno: 6.9.2016, kategorie: Zajímavosti, autor: Ivana Bonaventurová

Sdílet: facebook twitter google+

Máte občas pocit, že se málo smějete? Nebo že není čemu? Divili byste se, jak snadné je to změnit. V rámci cyklu Open forum v galerii Radniční sklípek v Litvínově je pro vás připraven jeden speciální kurz! Speciální nejen tím, že v Litvínově (a zřejmě i na severu Čech) bude představen vůbec poprvé, ale především svým obsahem. Začíná 13. září.

Kurz Jógy smíchu totiž přináší neopakovatelné dvě hodiny smíchu, základy o jeho principech a významu pro člověka, pohled na nový specifický obor tzv. Smíchologii u nás, ale také na světovou historii vzniku a vývoje jógy smíchu. Nebojte se, nečeká vás žádná akademická přednáška, pouze samé veselé podněty a možná i životní inspirace!

Jógu máme většinou spojenou s fyzickým a psychickým cvičením a celkovým postojem k životu. Na Kurzu jógy smíchu budeme také cvičit, ale jen bránici! Stačí vám k tomu pohodlné oblečení a podložka. Nepotřebujete k tomu žádnou mimořádnou fyzickou zdatnost, “jen“ chuť se pořádně zasmát.

Kurz je určen pro věkové kategorie od patnácti do sta let a bude probíhat v prostorách litvínovské Galerie Radniční sklípek. Začíná v úterý 13. září v 17,00 hodin. Kapacita účastníků je omezena, proto doporučujeme rezervaci míst na tel. číslech: 476 732 705, 777 887 171. Pevně doufáme, že se nám na prvním kurzu podaří společně dokázat, že život je vážně k smíchu… 

Foto: Pixabay.com