e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

První narozeniny Gama rádia, rádia rocku

publikováno: 6.7.2010, kategorie: Zajímavosti, autor: Luděk Svoboda

Sdílet: facebook twitter google+

8. července roku 2009 začalo vysílat Gama rádio, první rockové rádio na severu Čech. Čtvrtek 8. července bude výjimečný - od 6 do 20 hodin bude celý den písniček na přání, ovšem tentokrát nebudou posluchači přát sami sobě či svým blízkým, ale budou nechávat zahrát Gama rádiu k narozeninám. Zároveň se budou pouštět přání, která posluchači namluvili na bezplatný Gama záznamník.

A jelikož datum prvního výročí bude ve čtvrtek, tak hlavní oslavy proběhnou v sobotu 10. července. V Mostě na Benediktu u pizzerie Dřevák. Začíná se ve 14 hodin, postupně se představí šest kapel - Sandra a její vembloudi (Most), Blue Rocket (Teplice), Pell Mell (Chomutov), Blues No More (Most), Joe Purple (Louny) a X-Left to Die (Chomutov). V rámci oslav 1. narozenin Gama rádia proběhne na Benediktu také vyhlášení tří soutěží, které momentálně probíhají ve vysílání Gama rádia: soutěž Namaluj svého moderátora, soutěž o profi foťák a také soutěž o moped v barvách Gama rádia.

Na neděli 11. července také připravilo Gama rádio velmi speciální Nedělní album - bez reklam a bez přerušování - tentokrát se nejedná o desku z historie rocku, ale o výběr nejoblíbenějších songů lidí z Gama rádia s komentářem na stránkách Gama rádia.

Velkou novinkou je, že Gama rádio v rámci zkvalitnění hudebního programu najelo na nový odbavovací rádiový systém - Spirit od firmy Enigma z Olomouce.