e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Skvělé lyžování na Klínovci

publikováno: 4.2.2011, kategorie: Tipy na víkend, autor: Jan Trávníček

Sdílet: facebook twitter google+

Sněhové podmínky na Klínovci jsou vynikající a lyžařům přeje také slunečné počasí. Pro období hlavní sezóny do 20. března můžete využít akční nabídku: za ceny vedlejší sezóny lze koupit dopolední a odpolední lyžování a také hodinové jízdné. Do konce února je v provozu večerní lyžování, a to každý den od 16 do 21 hodin. Na pátek 4. února je připravena akce pro školáky.

Každý žák základní školy, který tento den ukáže na jedné z pokladen vysvědčení s vyznamenáním dostane lyžování zdarma na celý den a tři hodiny večerního k tomu.

KidsCup Klínovec 2011 odstartoval povedeným závodem v obřím slalomu. V sobotu 29. ledna proběhl v dětském miniareálu na Klínovci první závod seriálu KidsCup Klínovec 2011. Počasí se vydařilo a takže si malí závodníci užili krásný slunečný den plný soutěží a závodění na lyžích i na snowboardu. Nechyběl ani maskot Klínovce, malý Yetti, který se proháněl po sjezdovce a kromě sladkostí rozdával také diplomy a věcné ceny. Ty si odnesli nejlepší závodníci v obřím slalomu, společně s body do dalších závodů.

Další závod čeká již v sobotu 12. února a tentokrát se děti utkají v paralelním slalomu.