e-region.cz - regionální internetový magazín pro volný čas

Komořanská teplárna se opět na jeden den otevře veřejnosti

publikováno: 3.8.2017, kategorie: Zajímavosti, autor: Miloslava Kučerová

Sdílet: facebook twitter google+

Exkurze v teplárně a elektrárně v Komořanech u Mostu, která se v předchozích letech setkala se zájmem malých i velkých, proběhne ve středu 16. srpna od 9,00 hodin a je zcela zdarma. Exkurze provozem United Energy bude tentokrát pro zájemce obohacena i o prohlídku nedávno zrekonstruované výměníkové stanice a dále kolektoru v Mostě. Pokud se chcete do teplárny podívat, přečtěte si, co pro to musíte udělat.

Sraz zájemců je před vrátnicí společnosti. Prohlídky teplárenského provozu se mohou zúčastnit také rodiče s dětmi školního věku. Počet účastníků je omezený na 30 osob a tak je třeba s přihláškou neotálet a přihlásit se, v případě zájmu, co nejdříve. Přihlášky je možné podat nejpozději do 11. 8. 2017 na e-mail: miloslava.kucerova@ue.cz.

Potvrzené přihlášky budou považovány za závazné. V případě, že se již potvrzení zájemci nebudou moci z vážných důvodů zúčastnit, je třeba, s ohledem na omezenou kapacitu exkurze, tuto skutečnost oznámit na telefon 476 447 471 nebo e-mail: miloslava.kucerova@ue.cz.

Podmínky účasti:

Vstup na exkurzi není z bezpečnostních důvodů povolen předškolním dětem, tj. exkurzi mohou absolvovat pouze žáci ZŠ a starší.

Osobu mladší 18 let musí doprovázet zákonný zástupce. Vstup je dále povolen pouze zdravotně způsobilým.

Před vstupem bude provedena kontrola účastníků dle dokladu, jehož číslo bude uvedeno v přihlášce.

Před vstupem do provozu budou účastníci poučeni o podmínkách bezpečnosti a ochrany zdraví. Svým podpisem se zaváží tyto podmínky dodržovat.

Účastníci jsou povinni mít na sobě pevnou obuv s rovnou podrážkou.

Účastníci budou vybaveni ochrannými přilbami.

Účastníci jsou povinni se zdržovat ve skupině a dodržovat pokynů odborného doprovodu.